groovediggers
homeaboutmusicpicturestournewscontactcontact

Groovediggers 2008
2007 was een goed jaar voor Groovediggers. We hebben flink wat leuke optredens gedaan (waaronder op de dag van de Nederlandse Jazz en live radioshows) en bewezen dat onze formule werkt.
Tegen het eind van 2007 waren de geplande optredens op, nieuwe opnames gemaakt en zijn alle diggers druk verder gegaan met andere projecten.

DJ Merijn Knippers vierde, samen met Mischa Lelieveld, de geboorte van hun zoon Jasper. Percussionist Door Raedemakers verhuisde naar Eindhoven en de andere diggers hadden andere excuses om niet volledig op Groovediggers geconcentreerd te blijven, maar na verloop van tijd, en zeker na het beschikbaar komen van de opnames uit 2007, begon het bij iedereen weer te kriebelen. Deze band is te uniek en te cool om te laten doodbloeden.

Vandaar het besluit om een nieuwe ronde publiciteit te maken, opnames gratis beschikbaar te maken en op zoek te gaan naar optredens die bij Groovediggers passen. We hopen snel een nieuwe speellijst voor 2008 te kunnen presenteren.

 
  Maart 2008
Free Downloads op website Groovediggers

In de nazomer van 2007 zijn er door Groovediggers opnames gemaakt die bedoeld waren (en zijn..?) voor de debuut CD. Het heeft een hele tijd geduurd voordat deze opnames afgemixt waren en het resultaat echt beoordeeld kon worden. Dat resultaat stemt erg tevreden; het zijn zonder meer de beste opnames die we ooit gemaakt hebben.
Veel dank zijn we verschuldigd aan Rob Lohues die ons live op locatie heeft opgenomen, en (in samenspraak met Groovediggers) de mix heeft verzorgd.
De sessie leverde 6 goede tracks op, net iets te weinig om een CD mee te vullen. Mogelijk dat een sessie in de nabije toekomst aanvullend materiaal kan opleveren en de CD er toch komt.

In de tussentijd kunnen de echte Groovediggers diehards deze 6 tracks gratis downloaden op deze website. We hopen dat je er veel plezier aan beleeft en dat je ze zult delen met je vrienden!
 
 
nieuws uit 2007
nieuws uit 2006